Bastiaanse Paard & Training

Hippiade 2015 in Ermelo

Door regen uitgesteld, maar in de herkansing was het weer prachtig en kon je vandaag op het KNHS-centrum in Ermelo veel blije gezichten zien op de hippiade voor verenigingsteams, afdelingsdressuur en B en L1 dressuur.

De Winterswijkse Ruiterclub had 3 ijzers in het vuur: Femke Wassink individueel in de klasse B, een verenigingsteam en een 4-tal in de klasse L.

's Morgens vroeg waren eerst de springers van het verenigingsteam aan de beurt; Marloes Schieven, Anouk Lam, Danielle van Staalduinen en Jeroen Sikkink zetten met een totaal van 24 strafpunten een net resultaat neer.Daarna was de beurt aan het 4-tal Friezen. Niet alleen was er erg hard getraind door Joslin Groot Zevert, Rianne Essink, Marly Aarnink, Kim Weustink, Chelsea Hogeslag en Emma Huitema ook was aan alle details gedacht. Het 4-tal WR&PC Friezen zag er picobello uit! Helaas begon de proef met een 'valse' start omdat we een loslopend paard in de baan kregen, maar de dames konden zich herpakken en een mooie proef neerzetten.

Nu mocht Femke in haar individuele proef haar kunnen laten zien. Een prachtige vloeiende en voorwaarts gereden proef reed deze nog piepjonge amazone met Vindy in de klasse B. Knap!Tot slot van de dag reden werden de dressuurproeven van het verenigingsteam verreden. Mooie proeven van Femke Wassink, Natasja Meinen, Rosita Nijrolder en Joslin Groot Zevert leverde een hoge totaalscore op.
En geloof het of niet: zowel Femke individueel als het 4-tal en het verenigingsteam behaalden een 11e plaats!

Opperste concentratie! Foto: Ingrid Truijens


Foto: Ingrid Truijens


Foto: Ingrid Truijens


Loslopend paard komt onze proef verstoren. Gelukkig liep het allemaal goed af.
Foto: Ingrid Truijens