Bastiaanse Paard & Training

Bed and Breakfast Het Bospaard

Wees welkom en neem je paard mee naar de Achterhoek!

B&B Het Bospaard vind je in het buitengebied van Hengelo aan de rand van het bos naast onze woonboerderij uit 1818. Direct vanaf het erf rijd je zo met je paard de mooie zandpaden van de Achterhoek op. We hebben drie routes van verschillende lengtes voor je uitgezet. De routes lopen bijna geheel over rustige zandpaden, heel geschikt dus voor optimaal genieten met je paard.

Je paard kan bij ons verblijven in een ruime box, een met hout omheinde paddock of in het weiland. Voor je paard staat er vers gras, hooi en krachtvoer op het menu.We bieden verder wat je van een goede B&B mag verwachten; een schone kamer, een goed bed en een lekker en vers ontbijt. Maar wat krijg je nog meer?

→ Een gastvrije ontvangst in een kleinschalige accommodatie voor maximaal 4 personen. Als je wilt helpen we je aan mooie routes en wijzen we je op de mooiste plekjes in de omgeving en geven tips voor leuke uitjes
→ Een comfortabele ruime kamer die voelt als je eigen huis waar aan alle details is gedacht. Horren en verduistering voor alle ramen en deuren bijvoorbeeld en voldoende laadpunten voor laptop en telefoon.
→ Alles is op de begane grond. Je hebt de beschikking over een privébadkamer, een eigen terras en relaxstoelen en natuurlijk een eigen ingang van de kamer
→ Het ontbijt is niet alleen lekker maar bevat ook veel biologische en eigen gemaakte producten.
→ Hier kan je echt van rust genieten, midden in de natuur. Reeën, hazen en roofvogels kom je zomaar tegen op of net buiten het erf.
→ Na overleg is het meenemen van je huisdier mogelijk.

Gratis gebruik van eenvoudige leenfietsen
Gratis Wifi
Koelkast en TV

Meer informatie vind je op onze site www.bospaard.nl