Bastiaanse Paard & Training

Bed and Breakfast Het Bospaard

Sinds deze zomer hebben we op ons erf B&B Het Bospaard geopend waar je kan overnachten in een prachtige en heel compleet uitgeruste ruime kamer. Je paard meebrengen kan natuurlijk ook, die kan overnachten in een stal, paddock of weiland.

Nieuwe data Paardenfitness met cavaletti: 16 (VOL) en 27 mei (VOL) 2020

Een workout voor je paard door oefeningen en het gebruik van pionnen, hindernisbalken en cavaletti. Let op! Ivm coronaregels houden we 1,5 meter afstand, kom je het liefst alleen en kom je niet als je verkouden of niet fit bent.

Online beoordeling van je dressuurproef

Wil je de puntjes op de i zetten bij je dressuurproef of wil je weten of je een klasse hoger ook goed beheerst? Vanaf nu is er de mogelijkheid om je dressuurproef van klasse BB tot en met ZZ-L online te laten beoordelen door een ZZ-L gekwalificeerd jurylid.

Cavaletti training vrijdagmiddag 27 december 2019

Op uitnodiging van Rijvereniging en Ponyclub Hengelo Gld geef ik op vrijdagmiddag 27 december 2019 van 12 tot 16 uur trainingen met cavaletti op hun verenigingsterrein aan de Banninkstraat.

Buitenritten maken

Maak je ook graag een buitenrit met je paard en ben je op zoek naar een mooie route en goede navigatie te paard? Dan heb ik een paar leuke tips voor je.

Thematrainingen in de wintermaanden

Als de weersomstandigheden het toelaten organiseren we ook in de wintermaanden Thematrainingen. De datum maken we ongeveer een week voorafgaande aan de training bekend via de Facebookpagina en onze Nieuwsbrief. Inschrijven Nieuwsbrief kan HIER.

Quiz over dressuurreglement

Ken jij de spelregels van dressuur? Test het in deze quiz! Hoeveel vragen heb jij goed? ik ben benieuwd! Sorry voor de reclame...wachten of wegklikken helpt.

Lesgeven bij Manege in 't Biobos


Sinds november 2018 geef ik af en toe als invaller lessen op Manege in 't Biobos (Nationaal Centrum Paardrijden voor Gehandicapten) in Arnhem. Deze manege biedt kinderen en volwassenen met een handicap de mogelijkheid om paard te rijden. Elke week genieten ruiters daar van het rijden en de omgang met 'hun' paard. De lessen zijn maatwerk. Paard, harnachement, hulpmiddelen, aan alles wordt gedacht.
Om de kosten voor de ruiters redelijk te houden wordt aan hun een gesubsidieerde prijs in rekening gebracht voor hun rijlessen. Wil je donateur worden of op een andere manier deze geweldige organisatie steunen? Kijk dan hier.

Quiz over paardenvoeding

Test je kennis over paardenvoeding in deze quiz.

Felize wint in Z1 en kan op voor KEUR

Het debuut van Felize in de Z1 op 5 mei bij de Boleemhoeve in Zevenaar verliep boven verwachting.

Kampioen van Nederland 2017 Kür op muziek met het Z 4-tal van de Grensruiter!

Kampioen van Nederland 2017 Kür op muziek met het Z 4-tal van de Grensruiter! (vlnr Mirjam Eykelenboom, Annelinde Kruiniger, Jolijn Kip, Lies Bastiaanse, Desiree Kemper, Gonnie Keuper, Lisanne Kruiniger)

NK Pony's 2017 in Ermelo met een 2e prijs en een 7e plaats

L 4-tal WR&PC (vlnr Isa Berentsen, Anne Berg, Lies Bastiaanse, Sterre Hoitink, Femke Wassink, Lisa Aarnink) Hippiade pony's 2017

Regiokampioenschappen Paarden 2017: 4-tal Grensruiters en Verenigingsteam WR&PC Kampioen!

Regiokampioenschappen pony's 2017. WR&PC 4-tallen op dreef: Z 4-tal reservekampioen en L 4-tal 3e prijs

Isa en Anne naar knappe 5e en 6e prijs

Op de regiokampioenschappen in Hulshorst hebben Isa Berendsen en Anne Berg met hun pony's een mooie prestatie neergezet.

Ik ben een trotse commandant van een geweldig team!

De Grensruiters uit Dinxperlo flikken het gewoon! In de klasse M kampioen van de regio Gelderland/Flevoland en reservekampioen van Nederland.

Hippiade 2015 in Ermelo

Door regen uitgesteld, maar in de herkansing was het weer prachtig en kon je vandaag op het KNHS-centrum in Ermelo veel blije gezichten zien op de hippiade voor verenigingsteams, afdelingsdressuur en B en L1 dressuur. Lees meer

Regiokampioenschappen in Brummen

Prachtig weer en spannende paardensport in Brummen tijdens de regiokampioenschappen op 5 augustus 2015. Lees meer

Door naar regiokampioenschappen

Trots! Nadat vandaag in Steenderen de laatste selectiewedstrijd in Kring Oude IJsssel is verreden kon de balans worden opgemaakt. Lees meer

Felize en Eva op dreef

Wat ben ik trots op Felize en Eva. Ze liepen vandaag respectievelijk naar een 1e en een 2e prijs tijdens de selectiewedstrijd in Dinxperlo. Lees meer

Fotoshoot Bubble

Fotograferen vind ik ontzettend leuk, maar zoals dat vaak gaat staat de fotograaf er weinig op. Lees meer