Bastiaanse Paard & Training

Happy athlete

Jouw paard een "happy athlete" wanneer hij aan het werk is? Natuurlijk kan dat! 
Bastiaanse Paard & Training verzorgt naast dressuurinstructie voor jou en jouw paard samen, ook trainingen tot en met ZZ-Licht dressuur voor alleen uw paard. Dit kan dressuurmatige training onder het zadel zijn of arbeid aan de hand zoals bijvoorbeeld longeren.

Kennis, ervaring, respect en geduld zijn zaken waar je paard tijdens de training baat bij heeft om zich te kunnen ontwikkelen tot een volwaardige partner in de dressuurbaan. Juist die belangrijke factoren kan ik jouw paard aanbieden.

Lies Met Bubble Foto: Linda Kappert

Teugeldrukmeter

Doel en werkwijze van de training

Het doel van de training is jouw paard te scholen tot die blije oplettende atleet die we graag willen dat hij is. Of dit nu is met als einddoel een dressuurwedstrijd, een bosrit of een dressuurmatig fijn getraind springpaard. Met rust, vertrouwen en respect wordt het paard soepel, ontspannen en los gemaakt en stapsgewijs opgeleid. Het "scala van de africhting" wordt hierbij als leidraad gebruikt.

Jouw paard kan voor jou getraind worden ter ondersteuning van de dressuurinstructie of om tijdelijk de vaste ruiter te vervangen. Een combinatie van training van jouw paard en coaching van jou en jouw paard samen in één trainingssessie, is een aanpak die grote voordelen heeft. Jouw paard leert iets wat voor jou misschien nog nieuw is en daarna kan je zelf met jouw paard aan de slag om het "nieuwe" gevoel eigen te maken.

Lies Bastiaanse met Eva (Gelderse elitemerrie van Alexandro P)

Lies met Eva (Gelderse elitemerrie van Alexandro P) Foto: Gemma Jansen